×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سر خط خبر ها

امروز : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 18 May , 2024
فضای مثبت حاکم بر دادگستری شهرستان چگنی ماحصل چیست؟



به گزارش پایگاه خبری ۱۷ مرداد؛ نگارنده به عنوان یک فارغ‌التحصیل رشته حقوق قضایی و خبرنگار که ماهیانه و بعضأ هفتگی برای دریافت گزارش به دادگستری شهرستان چگنی مراجعه می‌کنم و چند مرتبه‌ای هم در وصف تغییر مثبت اوضاع این محکمه یادداشت نوشته‌ام بنا ندارم همان گفته‌ها را تکرار کنم، در یادداشت کنونی سعی بر این است تا با تآملی منصفانه و با نیم نگاهی به سابقه دادگستری چگنی، وضعیت این نهاد و علل رضایتمندی مردم از آن را بررسی و تحلیل و به رشته تحریر درآورم.

عملکرد خوب و رضایت بخش دادگستری شهرستان چگنی از آنجا که قضاوت و مدیریت محکمه‌های قضایی کار بسیار مهم و سختی بوده و رسیدگی به مشکلات قضایی و حقوقی مراجعان آسان نیست، قابل بحث و بررسی و نشر برای عموم می‌باشد.

بخشی از هنر مدیران و به طور خاص، روئسای دادگستری‌ها و دادسراها؛ برآورد به معنای محاسبه هزینه‌ها، زمان دادرسی «در مرحله دادسرا و دادگاه متفاوت از هم هستند» و واکنش طرفین پرونده‌ها به این مراحل بوده و در کنار این پروسه‌ها پیش بینی شرایط و الزامات پاسخ دهی به طرفین و یا وکلای آن‌ها می‌باشد.

تحولات درونی و بیرونی دادگستری شهرستان چگنی از زمان ریاست دکتر اردشیر حسینی نشان از حاکم شدن یک فضای مثبت و مستمر بر این نهاد قضایی، امنیتی و حاکمیتی و سیر کاملا قانونی مراحل پرونده‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن را دارد. «اگر محاکم قضایی مستقل و مقتدرانه به پرونده‌های ارجاعی رسیدگی و با کنار زدن موانع دادرسی موجبات اطاله دادرسی را کنار بزنند رضایتمندی مردم افزایش خواهد یافت»

آثار عملکرد خوب مدیریت دادگستری چگنی که حاصل یک تلاش جمعی و استفاده از دیگر نیروهای انسانی می‌باشد با آهنگی در عکس با انباشتگی و استفاده خلاقانه از مسیرهای ترسیم شده در قانون که بیش‌تر برای رفاه حال شهروندان تدوین شده‌اند نگاه مردم به این دستگاه را تحت تاثیر جدی قرار داده است که برآوردهای تحقیقی همگی حاکی از رضایت حداکثری مردم از ریاست جدید این دادگستری است.

مسئولیت‌پذیری اجتماعی شخص ریاست محترم این دادگستری و دادستان محترم در تلاش برای استفاده و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه موجود در این شهرستان در راستای کمک به تولید و فعالیت‌های اقتصادی که ایفای نقش مقتدرانه در همکاری با مدیریت ارشد سیاسی و اجرایی شهرستان برای راه اندازی و حفظ سرمایه‌های موجود در کارخانه صدر فولاد و مجتمع کشت و صنعت، نمونه‌هایی از این فعالیت‌ها می‌باشند.

حرکات و اقدامات دستگاه قضایی در شهرستان چگنی را می‌توان عمل به بند دوم اصل قانون اساسی دانست؛ احیای حقوق عامه از جمله مسئولیت‌های دستگاه قضایی و قضات محترم می‌باشد؛ چرا که یکی از مظاهر حقوق عامه، حمایت از تولید و کمک به فعالیت کارخانجات و شرکت‌هاست.

نگاه مردم محور “دکتر اردشیر حسینی” ریاست محترم دادگستری شهرستان چگنی در کمک به شروع فعالیت کارخانه صدر فولاد و صدور دستورات قانونی و مقتدرانه برای حفظ اموال مستقر در آن و امنیت شرکت کشت و صنعت برای استمرار کار، آغاز یک دوره تحول در نوع و شیوه مدیریت این مرجع قضایی است.

ارتباطات جامعه محور مجموعه دادگستری شهرستان چگنی در قالب برپایی میز خدمت؛ آن ارتباط خشک و بدون روح قضات با مردم را که همه؛ قضات را با آن خلقیات می‌شناختیم کنار زده شده و به یک ارتباط محبت آمیز در چهارچوب قانون برای کمک به مردم و رفع مشکلات آنها تبدیل شده است.

همکاری و همراهی مجموعه دادگستری شهرستان با دیگر مدیران از شخص فرماندار گرفته تا امام جمعه محترم، هیچ وقت در این سطح نبوده و این همکاری و همدلی میان قوا در شهرستان چگنی قطعآ می‌تواند در راستای خدمت به مردم مطلوب واقع گردد.

یادداشت: یاسر نظری چگنی

انتهای پیام//

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.